Hírek
2022. júl. 13.
Igazgatóság
BÜFÉ PÁLYÁZAT
A Miskolci Szakképzési Centrum pályázatot hirdet...

A Miskolci Szakképzési Centrum pályázatot hirdet az
Andrássy Gyula Gépipari Technikum
3530 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán u. 10.
Büfé alapterület: 22 m2
Baross Gábor Üzleti és Közlekedési Technikum
3532 Miskolc, Rácz Ádám u. 54-56.
Büfé alapterület: 11 m2
Berzeviczy Gergely Technikum
3525 Miskolc, Hősök tere 1.
Büfé alapterület: 53,5 m2
Bláthy Ottó Villamosipari Technikum
3527 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán u. 7.
Büfé alapterület: 22 m2
Kandó Kálmán Informatikai Technikum
3525 Miskolc, Palóczy u. 3.
Büfé alapterület: 19 m2
Kós Károly Építőipari, Kreatív technikum és Szakképző Iskola
3534 Miskolc, Gagarin utca 54.
Büfé alapterület: 25 m2
Mezőcsáti Gimnázium és Szakképző Iskola
3540 Mezőcsát, Kossuth Lajos u. 12.
Büfé alapterület: 9 m2
Mezőkövesdi Szent László Gimnázium és Közgazdasági Technikum
3400 Mezőkövesd Mátyás király út 146.
Büfé alapterület: 22 nm
Szemere Bertalan Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
3529 Miskolc, Ifjúság u. 16-20.
Büfé alapterület: 54 m2 (3 db helyiség)
Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Szakképző Iskola
3532 Miskolc, Herman Ottó u. 2.
Büfé alapterület: 13,5 m2
büfé helyiségek bérbe vételére az alábbiakban részletezettek szerint.
- A pályázat tárgya:
- Miskolci Szakképzési Centrum fent nevezett intézményeiben az Országos Élelmiszer biztonsági irányítási rendszer szerinti tanúsításoknak megfelelő büfé kialakítása és a büfé helyiségének bérbeadása. A pályázat kiíró szándéka, hogy az iskolai büfé egészséges termékeket kínáljon.
- A Miskolci Szakképzési Centrum. az I. pontban meghatározott pályázati cél megvalósítása érdekében nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet az intézmények fent megnevezett és cím alatt található büfé helyiségeinek bérbe adására.
- A nyertes pályázónak kell az intézményben található büfé helyiséget az élelmiszer forgalmazásra és tárolásra vonatkozó jogszabályi és szakhatósági előírások alapján kialakítania, illetve üzemeltetnie. Abban az esetben, ha a nyertes pályázó által kialakított büfé működéséhez a szakhatóságok utólag mégsem járulnak hozzá, illetve a működési engedélyt nem tudja a vállalkozó megszerezni, a büfé kialakításával felmerült költségeit saját maga viseli. E tárgyban polgári jogi igénnyel nem léphet fel a pályázat kiírójával szemben. A nyertes pályázó köteles figyelembe venni az intézmény-vezető észrevételeit a büfé termékválasztékának kialakításánál.
- A pályázóknak a következő szempontok szerint kell pályázataikat összeállítaniuk:
- a pályázó szakmai múltja
- üzemeltetési terv a bérleti időszakra
- tervezett étel és itallap bemutatása (terméklista árakkal)
- a pályázó által fizetendő nettó havi bérleti díjra tett megajánlás
- referenciák bemutatása
- A pályázó kínálati listájának a következő egészséges ételeket és italokat is tartalmazniuk kell:
- rostos gyümölcs-, illetve zöldséglevek, ásványvíz
- különböző töltelékkel készült teljes kiőrlésű pékáruk
- gyümölcsök, kompót/befőtt, friss gyümölcs, tejdesszertek
- sovány hússal, illetve húskészítménnyel készült szendvics, zöldséggel
- puffasztott gabonaszelet, natúr olajos magvak
- Az elbírálás során maximálisan 100 pontos érték szerezhető. Az értékelés szempontjai és súlyarányuk:
- 40 pont: megajánlott bérleti díj (a legmagasabb árajánlatot követő ajánlatok értékei 5 ponttal csökkennek)
- 20 pont: intézményi referencia
- 20 pont: intézmény írásbeli támogató nyilatkozata
- 10 pont: egyéb büfé,- vagy hasonló célú létesítmény működtetésének referenciája
- 5 pont: 1-3 év büfé, vagy vendéglátóipari igazolható szolgáltatási múlt
- 5 pont: 3 év feletti büfé, vagy vendéglátóipari igazolható szolgáltatási múlt
Az azonos pontszámot elért pályázók rangsorát az ajánlott bérleti díj nagysága dönti el.
- A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot/pályázatokat eredménytelenné nyilvánítsa, amennyiben a beérkezett pályázat/pályázatok szakmai tartalma nem felel meg a tulajdonos által kialakított feltételrendszernek, valamint ha a nyertes pályázó pontszáma az 50 pontot nem éri el.
- A nyertes pályázónak havi bérleti díjat és közüzemi költséget kell fizetni a büfé helyiségének használatáért.
- A havi bérleti díjat és a közüzemi költséget a Miskolci Szakképzési Centrum számlaszámára kell befizetnie minden megkezdett hónap 05. napjáig. A pályázónak a bérleti díjat úgy kell meghatároznia, hogy az nem tartalmazza a büfé teljes közüzemi költségét. (Alap bérleti díj + rezsi díj)
- Nyitva tartási idő tanítási napokon a tanév szorgalmi időszakában 7 órától 15 óráig. Ezen idő alatt folyamatosan nyitva kell tartani. Bérleti díj fizetésének kötelezettsége csak szeptember 1-től június 15-ig tartó időszakban (9,5 hónap) – az öszi-, téli-, és tavaszi szünetek kivételével - áll fenn. A bérleti szerződés nem vonatkozik az iskolai rendezvényekre.
- A pályázaton való részvétel ingyenes.
- A pályázatot eredeti példányban cégszerűen aláírva és lebélyegezve, zárt borítékban kell benyújtani személyesen, vagy postai úton a Miskolci SZC 3525 Miskolc, Széchenyi u. 103. székhelyre címezve.
- A pályázat benyújtásánál előnyt jelent: több intézmény büfé helyiségére benyújtott pályázat.
- A büfé üzemeltetése csak a szükséges engedélyek, okiratok megléte esetén kezdhető meg, melyekről a szerződéshez fénymásolat csatolása szükséges.
- A pályázat benyújtásának határideje: 2022. augusztus 5. 13. óra
A pályázatra kérjük ráírni: „BÜFÉ PÁLYÁZAT ………………. intézmény”
- A pályázat benyújtásának helye, illetve címe:
Miskolci Szakképzési Centrum titkárság
3525 Miskolc Széchenyi István utca 103.
A büféhelyiség megtekintésére az intézmények képviselői előzetes egyeztetés után lehetőséget biztosítanak, akiktől további információ is kérhető a helyszínen.
A pályázattal kapcsolatban információt adó személy: Suba Imre beszerzési szakügyintéző
Elérhetőség: 46/796-025
E-mail: suba@miskolci-szc.hu
- A részvétel feltételei:
- A pályázatnak tartalmaznia kell az alábbiakat:
- A pályázó nevét, székhelyét, cégjegyzékszámát vagy egyéni vállalkozói igazolvány számát, elérhetőségét;
- A havi bérleti díj mértékére vonatkozó ajánlatát;
- Nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy a pályázat benyújtásától számított 30 napra a pályázó ún. ajánlati kötöttséget vállal;
- Nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy a pályázó tudomásul veszi, hogy a bérleményt a tulajdonos hozzájárulása nélkül 3. személynek bérletbe nem adhatja, a bérleti jogot át nem ruházhatja, bérleti társ sem vonható be a jogviszonyba;
- Nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy a pályázó a bérleményt csak iskolai büfé céljára kívánja használni;
- Nyilatkozatot/dokumentum másolatot a HACCP kibővített rendszerének való megfelelésről;
- A bérleti díjon felül vállalt egyéb kötelezettségek (büfé kialakítása, felszerelése);
- Nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a pályázónak nincs az államháztartás felé fennálló köztartozása. A pályázó kiemelten fontos kötelezettsége a tevékenységéhez szükséges hatósági, szakhatósági és működési engedélyek beszerzése saját költségén.
- Nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a pályázó bérlőként elfogadja a határozatlan idejű szerződés rendes felmondásának (90 napos felmondási idővel) lehetőségét.
A nyilatkozatok felsorolás szerűen összevontan is megtehetők.
III. Érvényességi feltételek:
Érvénytelen a pályázat, ha:
- nem a pályázati felhívásban meghatározott feltételek szerint nyújtották be,
- ha nem tartalmazza az I. 4. pontban meghatározott adatokat,
- ha a 6. pont szerinti értékelés során az 50 pontot nem érte el.
- Kizárási okok
- Kizárásra kerül az a pályázó, aki a pályázat elbírálását megelőző egy évben a Miskolci SZC intézményeiben üzemeltetési szerződéssel rendelkezett és a bérleti, vagy/és a közüzemi díjak fizetésében 2 hónap, vagy attól több fizetési elmaradása volt.
- Kizárásra kerül az a pályázó, akiről az ellenőrzés során kiderül, hogy hamis nyilatkozatot tett.
Hiánypótlására kizárólag a szerződéshez szükséges engedélyek vonatkozásában van mód!
Eredményhirdetés: 2022. augusztus 10.
A büfék a szerződés megkötését követően azonnal bérbe vehetők.
Kiss Gábor
kancellár
Pályázati felhívás letölthető ITT.
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Műhelyiskolai képzés
MŰHELYISKOLAI KÉPZÉS A műhelyiskola a tanulónak a szakképzésbe való bekapcsolódáshoz vagy a munkába állásához szükséges ismeretek megszerzésére szolgáló olyan képzési forma, amelyben a műhelyiskola a részszakmára való felkészítését keretében folyamatos mentori támogatással járul hozzá az alapismeretek átadásához.
2022. jún. 2.
Igazgatóság